Учні 4 класу склали державну підсумкову атестацію

2016-05-19

/Files/photogallery/732/20160512_092658~2.jpg

Склалося так, що в цьому навчальному році Витачівська школа не має випускників, а тому державної підсумкової атестації серед учнів 9 класу не буде. Однак нести нішу випробувань довелося в цьому році іншим "випускникам" - нашим чотирикласникам, які вже з наступного року носитимуть горде звання "старшокласники".

Цього річ учні складають атестацію одразу з чотирьох предметів - математики, письма та літературного читання. Випускає цей клас вчитель Дикуша Наталія Миколаївна, яка не а би як задоволена успіхами своїх вихованців, і кожного разу про них відгукується з теплотою. Воно й не дивно, адже за ці чотири роки учні 4 класу були їй не аби якою допомогою в організації шкільних свят. Вони навчилися танцювати, співати, розповідати вірші, ставити неймовірно цікаві і веселі вистави, стали справжніми майстрами рукоділля, адже були активними учасниками гуртка "Сімейний оберіг". Одним словом справжня кузня творчих і здібних учнів.

За словами Наталії Миколаївни - вона дуже сумуватиме за цим класом, адже вони неймовірно активні і здібні. Про кожного учня згадує з теплом, і щиро хвилюється про їхні подальші успіхи. Але як показали загальні результати державної підсумкової атестації, учні 4 класу засвоїли навчальний матеріал на достатньому рівні.Своєю чергою адміністрація Витачівської школи щиро вітає учнів 4 класу з успішним складанням державної підсумкової атестації, та бажає учням подальших успіхів у навчанні.

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi