Вітаємо з Останнім дзвоником 2019 року!

2019-05-24

/Files/photogallery/795/photo_1558618658935.png

Дорогі учні, батьки та вчителі!

Ось нарешті і добіг свого кінця 2018-2019 навчальний рік. Він різним на події, але точно можна сказати, що поповнився новими враженнями для усіх нас. Закінчуємо цей рік на позитивній ноті, оскільки є багато приємного. Зокрема, завершився капітальний ремонт коридору та харчоблоку школи, модернізується навчально-виховний процес, дедалі ширше застосовуються сучасні інформаційні технології в навчанні.

Потроху і збільшується шкільна родина. Цього року нажаль, а можливо і на щастя - немає випускного класу, однак готуємося прийняти першачків, і не мало. Сподіваємося що вони зайдуть в оновлений клас згідно із стандартами Нової Української школи. Крім того наші учні протягом року активно брали участь у конкурсах, вікторинах, займали призові місця з районних олімпіад, подорожували по нових містах, відкривали для себе світ цікавими екскурсіями на різноманітні підприємства та установи. Одним словом цей рік був плідним для нас.

Тож з нагоди закінчення поточного навчального року та свята останнього дзвоника 2019 року прийміть найщиріші вітання та побажання міцного здоров'я та подальших успіхів, веселих вам літніх канікул, та повернення до стін рідної школи з новими враженнями та силами.

Кiлькiсть переглядiв: 241

Коментарi