• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини гімназії
  • Відбулося перше в новому навчальному році засідання шкільного природничо-географічного товариства імені В.І.Вернадського

Відбулося перше в новому навчальному році засідання шкільного природничо-географічного товариства імені В.І.Вернадського

2018-09-06

/Files/photogallery/797/IMG-8a6ade47c0a67c1ec18948e7d4f5c437-V.jpg

/Files/photogallery/797/IMG-a8eb6af290cc8afc8f6fad4841dc311c-V.jpgВже доброю традицією в роботі шкільного природничо-географічного товариства імені В.І.Вернадського є засідання із планування роботи. Однак саме перше в новому навчальному році засідання завжди є особливим. Так було і цього разу, коли в четвер, 6 вересня в залі природничих наук Витачівської школи відбулося перше в новому навчальному році засідання шкільного природничо-географічного товариства імені Володимира Вернадського, на якому було затверджено і розроблено план роботи на І півріччя 2018-2019 навчального року. Участь в засіданні взяли учасники товариства, директор школи та вчитель фізики і математики Колч Надія Володимирівна та вчитель біології Хіміченко Костянтин Сергійович.

Після того, як залишили Витачівську школу випускники 2018 року, кількість учасників товариства суттєво скоротилася. Цього разу лише двоє пятикласниць, Козелецька Анастасія та Стельмащук Анджеліка стали новими членами товариства (дається в знаки демографічна криза минулих років), тому наразі в шкільному товаристві історичний мінімум учасників - лише 15. Однак товариство вже давно перетворилося на дружню родину юних любителів природи незважаючи на кількість учасників.
/Files/photogallery/797/IMG-73f539fc0ed75de58c3c5730ccad76b1-V.jpgНаступним питанням роботи товариства є обрання його керівного складу на ввесь рік. Відкритим голосуванням більшість членів товариства підтримали кандидатуру учня 8 класу Федоренка Дениса. Саме він протягом усього наступного року очолюватиме шкільне природничо-географічне товариство імені В.І.Вернадського. Заступником голови обрано Пугача Артема із 8 класу, а секретарем товариства обрано Будюка Артема із 6 класу.
Черговим питанням роботи є формування складу наукових відділів товариства, яких наразі чотири. До складу відділу біології та екології ввійшли Чеканова Маргарита (7 клас), Будюк Артем (6 клас) та Решодько Каріна (6 клас). Керівником відділу обрано Чеканову Маргариту.
Відділ географії та краєзнавства очолила Рибна Валентина з 8 класу. До складу відділу також ввійшли Нещерет Денис з 6 класу, Крячок Вікторія з 8 класу та Стельмащук Анджеліка з 5 класу.
До складу відділу фізики та астрономії обрано Пугача Артема (8 клас), Туза Владислава (6 клас), Рибну Ніну (8 клас) та Козелецьку Анастасію (5 клас). Керівником відділу призначено Пугача Артема з 8 класу.
Відділ хімії очолив Федоренко Денис з 8 класу. До його складу також ввійшли Нещерет Людмила (7 клас), Сергеєв Вадим (6 клас) та Кришталь Владислав (7 клас).
Також було затверджено план заходів на І півріччя 2018-2019 навчального року. Серед заходів - навчальні екскурсії та експедиції, шкільні заходи та тематичні тижні.
На завершення засідання до всіх учасників товариства звернулася директор школи Колч Надія Володимирівна. Вона привітала всіх із початком навчального року, та побажала натхнення для нових досліджень природи, та в проведенні тематичних заходів в рамках роботи товариства.

Кiлькiсть переглядiв: 236

Коментарi