• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини гімназії
  • Учні 5-9 класів взяли участь в екологічній акції "Зробимо стежки рідного краю чистішими"

Учні 5-9 класів взяли участь в екологічній акції "Зробимо стежки рідного краю чистішими"

2018-05-07

/Files/photogallery/792/CYMERA_20180506_132300.jpg

/Files/photogallery/792/CYMERA_20180506_131753.jpg Формування екологічної культури школярів - одна із найприоритетніших освітніх компетентностей в сучасній освіті. Нажаль екологічні проблеми нашого суспільства підтверджують думку про те, що у формуванні екологічної культури суспільства є значні проблеми, і в цьому напрямку є над чим працювати.

З метою формування екологічної освітньої компетентності, та формування екологічної культури, відбулася екологічна акція "Зробимо стежки рідного краю чистішими", яка пройшла за ініціативи вихованців гуртка "Стежками рідного краю" Обухівського районного центру творчості дітей та юнацтва (керівник гуртка Хіміченко К.С.), та учасників відділу біології та екології шкільного природничо-географічного товариства імені В.Вернадського. Місце проведення та дата акції були затверджені під час засідання шкільного природничо-географічного товариства.

/Files/photogallery/792/CYMERA_20180506_132015.jpgАкція відбулася у неділю, 6 травня поблизу озера Стрількове (Ріцца), яке знаходиться за 2 кілометри від Витачева. Під час акції учні Витачівської школи прибирали сміття у прибережній до озера смузі, а також у прилеглому до берега лісі. Дев'ятикласники виловлювали із водойми пластикові пляшки та інше сміття. Учні залишили ідеально чисту ділянку навколо озера. Сподіваємося, що ця чистота збережеться на довго, і дорослі будуть шанувати працю дітей. Всі учасники акції нагороджені подяками дирекції школи. Серед найактивніших - учні 5 та 7 класів, які максимально долучилися до акції. Всім дякуємо за участь в акції, ісвкотреинагадуємо всім жителям нашого села давню, але актуальну приказку: "чисто не там де прибирають, а там де не смітять". Бережімо чистоту рідного краю!

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi