Стартував шкільний етап міжнародного математичного конкурсу "Кенгуру"

2018-03-15

/Files/photogallery/787/CYMERA_20180315_165525.jpg

/Files/photogallery/787/CYMERA_20180315_165204.jpg "Математика дає в руки ключі від усіх замків" - казав колись відомий фізик Альберт Ейнштейн. І справді, розвиток математичного мислення сприяє розвитку розумових здібностей дитини.

В четвер, 15 березня у Витачівській школі пройшов перший етап міжнародного математичного конкурсу "Кенгуру", в якому взяли участь майже 70% учнів нашої школи. Серед найактивніших учасників конкурсу - учні 3 класу (класовод Лапокниш Галина Зосимівна) та 6 класів (класний керівник - Дикуша Ніна Іванівна). Варто зазначити, що на всеукраїнському етапі конкурсу більша половина учасників конкурсу серед учнів нашої школи продемонстрували добрі та відмінні результати. Сподіваємося також на високі результаті і під час нинішнього етапу конкурсу. Результати конкурсу як правило будуть відомі наприкінці навчального року. За словами шкільного координатора конкурсу Колч Надії Володимирівни (вчитель математики) учні завжди демонструють на цьому конкурсі високі показники.

Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру" сприяє покращенню логічного мислення, розвитку математичних навичок, та слугує хорошою підготовкою до проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Кiлькiсть переглядiв: 195

Коментарi