• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини гімназії
  • Відбувся урок спортивної слави присвячений відкриттю ХХІІІ зимових Олімпійських Ігор в Пхьйнчхані (Південна Корея)

Відбувся урок спортивної слави присвячений відкриттю ХХІІІ зимових Олімпійських Ігор в Пхьйнчхані (Південна Корея)

2018-02-12

/Files/photogallery/787/CYMERA_20180214_205306.jpg

/Files/photogallery/787/zimov-olmpysk-gri-2018-roku-de-proydut-yakimi-budut-vse-pro-olmpadu-2018_581.jpegОфіційний логотип ХХІІІ зимових Олімпійських Ігор - 2018 в Пхьйончхані (Південна Корея) Україна від зорі своєї незалежності має почасний статус олімпійської держави, яку на кожній олімпіаді представляє достойна збірна, яка дарує величезну кількість олімпійських медалей. Першу золоту олімпійську медаль Україні за всю її історію принесла фігуристка Оксана Баюл на зимовій олімпіаді в Ліллехамері (Норвегія). З того часу минуло вже 24 роки. Однак славетні олімпійські традиції нашої держави тільки примножуються. На рахунку України сотні олімпійських медалей. Безліч разів звучав гімн нашої держави на олімпійських п'єдисталах, зокрема в Атланті, Сіднеї, Афінах, Пекіні, Лондоні, Сочі, Ріо-де-Жанейро. А тепер маємо великі сподівання і на Пхьйончхан.

З нагоди відкриття ХХІІІ зимових Олімпійськи ігор в Пхьйончхані (Південна Корея), у Витачівській школі відбувся тематичний урок спортивної слави, який організували вчитель фізичної культури Галаган Іван Григорович та заступник директора школи з навчально-виховної роботи Дикуша Наталія Миколаївна. Під час заходу учні взяли участь у традиційних спортивних змаганнях, та ознайомилися з головними зимовими олімпійськими видами спорту. Мета уроку - формування відчуття патріотизму за олімпійську збірну України на найпрестижніших спортивних змаганнях чотириріччя, яку представлять 33 українських спортсмени.

Учнівський та педагогічний колективи нашої школи щиро бажають українській збірній побільше золотих нагород та щасливого повернення на Батьківщину після завершення змагань.

Кiлькiсть переглядiв: 211

Коментарi