Відбувся флешмоб "Ми за мир" присвячений всесвітньому дню миру

2017-09-22

/Files/photogallery/785/IMG_20170929_222606.jpg

/Files/photogallery/785/IMG_20170929_222650.jpg Мир - це найцінніше досягнення людства, яке ми можемо досягнути лише спільними зусиллями. Те, що мир є скарбом, який згідно берегти - ми українці у вирі останніх подій це дуже добре збагнути і зрозуміли. За останні майже 4 роки війни постраждало майже 250 тисяч дітей. Ці діти позбавлені можливості жити в рідних домівках і є вимушеними переселенцями. Однак біда, в якій дитина і війна віч-на-віч у поєдинку, не лише в Україні. Сотні тисяч обездолених дітей в Сирії, Іраку, Афганістані, країнах Північної Африки. Всі ці події лише засвідчують, що соціальний прогрес та дитяче благополуччя можливі лише під мирним небом. Саме тому вже тридцять років під егідою ООН та ЮНІСЕФ 21 вересня кожного року відзначається як день миру.

У Витачівській школі пройшов тематичний флешмоб "Ми за мир" та конкурс малюнків на асфальті серед наймолодших учасників учнівського колективу - учнів 1-4 класів. Тематичні заходи до міжнародного дня миру у Витачівській школі були організовані заступником директора з навчально-виховної роботи Дикушею Наталією Миколаївною. Під час конкурсу малюнків учні намалювали символічні малюнки, що символізують мир на Землі, а також поділилися думками про актуальність миру на рідній Батьківщині.

Сподіваємося, що в нашій країні і по всьому світові нарешті запанує довгоочікуваний мир, і наші воїни прийдуть з фронту додому, і нарешті над нашими головами буде мирне небо!

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi