Найщиріші вітання з днем Витачева!

2017-09-30

/Files/photogallery/755/CYMERA_20170930_190407.jpg

Дорогі жителі Витачева!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди дня нашого чарівного села! Наша школа вже багато років поспіль нерозривно пов'язана зі славним стежками тисячолітнього Витачева, і ми горді тим, що є тим світочем, який падає в ім'я слави і величних традицій тисячолітнього Витачева. Саме тому, день села Витачів, яке ми відзначаємо останньої суботи кожного вересня - є сакральних святом для кожного учня і всієї нашої школи в цілому.

Наш Витачів не просто найдревніше містечко Обухівщини, це історичне і культурне серце всієї нашої держави та українського народу. Витачів був і залишається твердинею культури Наддніпрянської України, і є частиною славних сторінок історії нашої величної Батьківщини. Витачівці протягом тисячоліть написали не одну сторінку української історії, починаючи від часів Великого переселення народів та Київської Русі, і закінчуючи буремним сьогоденням. Лише писана історія Витачева налічує майже одинадцять століть, а не писана - ще більше. Історики та археологи лише дискутують стільки приблизно Витачеву років, однак це не є принциповим питанням. Головне що Витачів, через глибини віків до сьогодення залишається окрасою і справжнім сакральним скарбом Наддніпрянщини, примножуючи її славні історичні традиції. Нам є чим пишатися, бо ми є землею, де зароджувалася Русь, і одними з перших, куди в 988 році прийшла православна віра з Константинополя.

Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди дня Витачева! Зичимо нашому тисячолітньому селу миру, безмежного процвітання, цвінких дитячих голосів, побільше весільних музик, буяння садів та дібров, колосистої ниви та родючої землі, повних водою криниць, та достатку і злагоди кожній витачівській оселі.

З любов'ю - адміністрація та педагогічний колектив Витачівської школи.

Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi