• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини гімназії
  • Відбулося перше в новому навчальному році засідання шкільного природничо-географічного товариства імені В.І.Вернадського

Відбулося перше в новому навчальному році засідання шкільного природничо-географічного товариства імені В.І.Вернадського

2017-09-08

/Files/photogallery/785/IMG_20170908_140655.jpg

/Files/photogallery/785/IMG_20170908_140706.jpg Розпочався новий навчальний рік, а з ним виникла потреба розпланувати роботу одного з найважливіших підрозділів Витачівської школи - шкільного природничо-географічного товариства імені В.Вернадського, яке діє на базі школи вже 4 роки. Саме з метою організації роботи в новому навчальному році, в п'ятницю, 8 вересня у залі природничих наук школи відбулося засідання товариства.

Варто зазначити, що кількість учасників товариства суттєво скоротилася у порівнянні з минулим роком, що пов'язано в першу чергу з тим, що його полишили активні учасники - випускники 2017 року. Однак не обійшлося і без прийому нових учасників. Цього року їх лише двоє. Таким чином учасниками шкільного природничо-географічного товариства є 16 учнів. Першим важливим питанням засідання - це обрання керівного складу товариства. Відтепер у новому навчальному році воно матиме наступний склад: голови ради товариства - Мороз Тетяна (9 клас), заступник голови - Чеканова Маргарита (6 клас), секретар ради товариства - Пугач Артем (7 клас). Також обрано керівників наукових відділів товариства, зокрема відділ географії та краєзнавства очолюватиме Крячок Вікторія (7 клас), відділ біології та екології Козелецька Юлія (9 клас), відділ фізики та астрономії Федоренко Денис (7 клас), відділ хімії - Шевчик Вадим (9 клас).

У відділі географії та краєзнавства також працюватимуть Мороз Тетяна, Рибна Ніна та Чорновол Михайло. У відділі біології та екології - Чеканова Маргарита, Волощенко Іван та Рибна Валентина, у відділі фізики та астрономії - Щуренко Вероніка, Козинець Людмила та Кришталь Владислав. У відділі хімії - Рибна Марина, Пугач Артем та Нещерет Людмила.

Також було розроблено та затверджено план роботи товариства у І семестрі 2017-2018 навчального року. З вітальним словом до учасників товариства звернулася директор Витачівської школи Колч Надія Володимирівна, яка побажала його учасникам плідної роботи та наснаги.

Кiлькiсть переглядiв: 117

Коментарi