Відбулося засідання педагогічної ради Витачівської школи

2017-01-12

/Files/photogallery/769/IMG_20170112_110924~2.jpg

В четвер, 12 січня 2017 року в методичному кабінеті Витачівської школи відбулося засідання педагогічної ради, на якому було підбито підсумки навчально-виховного процесу за І семестр 2016-2017 навчального року. Тема педради: "Інтерактивні технології інноваційного навчання, та їхня роль для формування ключових компентостей в учнів". Також серед важливих тем педради - адаптація учнів 1 та 5 класів до навчального та виховного процесів у стінах Витачівської школі.

Директор школи Колч Надія Володимирівна зачитала змістовний звіт про результати відвідування учнів та їх успішність протягом минулого семестру, визначила напрямки вдосконалення навчального та виховного процесів перед педагогічним колективом.

Класоводи молодших класів надали звіт про результати навчально-виховної роботи та напрямки подальшої реалізації методичних новацій у своїх класах (доповідачі - Сидоренко Н.Д та Дикуша Н.М.).

/Files/photogallery/769/IMG_20170112_110920~2.jpgКласні керівники старших класів окрім успішності та відвідування, надали комплексний звіт про стан інтерактивного навчання та ступінь реалізації компетентіснісного навчання серед учнів за результатами І семестру (доповідачі - класні керівники - Дикуша Н.І., Настенко Н.В., Хіміченко К.С., та Герасименко Л.М.). Визначено головні проблемні питання та зосереджено увагу на їх вирішенні та шляхах реалізації компетентіснісного навчання школярів. Про стан та результати спортивно-оздоровчого напрямку звітував Галаган І.Г.

Окрім питання про адаптацію до навчально-виховного процесу учнів 1 та 5 класів, було обговорено шляхи застосування інтерактивних технологій з метою вдосконалення інноваційного навчання. Зокрема директор школи визначила пріоритетні напрямки на ІІ семестр поточного навчального року - поглибити інтекрактивне навчання з географії, іноземної мови та біології (в першу чергу тих вчителів, що проходитимуть атестацію протягом цього семестру).

На завершення засідання директор школи поставила на голосування ключові питання педради, які були підтримані одностайно.

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi