Відбувся фінал інтелектуальної гри "Брейн-ринг"

2016-12-30

/Files/photogallery/769/IMG_20161230_145435~2.jpg Команда "Ерудити - патріоти" (8 клас)

/Files/photogallery/769/IMG_20161230_145449~2.jpgКоманди обговорюють запитанняПід завісу старого року зазвичай прийнято підбивати підсумки та робити певні висновки. Наші інтелектуали шкільного природничо-географічного товариства імені В.І.Вернадського не є винятком. В передостанній день 2016 року, в п'ятницю 30 грудня відбувся загальношкільний етап інтелектуальної гри "Брейн-ринг" між командами "Витачівське Динамо" (9 клас, капітан Радіонов Родіон) та "Патріоти-ерудити" (8 клас, капітан Козелецька Юлія).

/Files/photogallery/769/IMG_20161230_145431~2.jpgКоманда "Витачівське Динамо" (9 та 6 класи) Звісно в таких випадках дуже хотілося б, аби завжди перемагала дружба, адже мова йде про ерудицію та знання, кмітливість та смикалку, які в житті відіграють важливе значення. Між командами зав'язався справжній інтелектуальний поєдинок, адже на кону - кубок школи, який до того належав дев'ятикласникам. Запитання були в різних сферах знань - з історії, картографії, філології, географії, естетики, спорту, біології та навіть літератури. Серед головних суддів поєдинку - директор школи Колч Надія Володимирівна, та вчитель біології Хіміченко Костянтин (ведучий). Було розіграно комплект із 25 запитань, серед яких були і два музичні завдання.

З невеликим відривом (лише в 2 бали) перемогла команда ерудитів з 8 класу на чолі з капітаном Козелецькою Юлією. Рахунок конкурсу - 21:19. Однак за рішенням суду звання "Ерудит року" отримав Дикуша Олексій, з команди "Витачівське Динамо". Серед найактивніших учасників поєдинку окрім капітанів слід відмітити також Шевчика Вадима, Федоренко Дениса, Мороз Тетяну, Рибну Марину, Мохненко Тамару, Козинець Людмилу, Дикушу Олександра, Волощенка Івана та інших.

Інтелектуальна гра "Брейн-ринг" вже традиційно проходить в кінці кожного року в рамках роботи усіх наукових відділів шкільного природничо-географічного товариства імені Вернадського. Протягом усього 2016 року кубок школи був у руках дев'ятикласників, однак на цей раз він перейшов до рук молодших товаришів.

Президія товариства всім щиро дякує за участь в поєдинку інтелектів. Ми пишаємося нашими неймовірно розумними ерудитами, які вже третій раз поспіль довели, що учні Витачівської школи найрозумніші.

Всіх з наступаючим новим роком!

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi