• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини гімназії
  • Відбулося засідання шкільного природничо-географічного товариства імені В.І.Вернадського

Відбулося засідання шкільного природничо-географічного товариства імені В.І.Вернадського

2016-10-26

/Files/photogallery/769/IMG_20161026_143556~2.jpg

В середу, 26 жовтня відбулося чергове (вже друге в поточному навчальному році) засідання учасників шкільного природничо-географічного географічного товариства імені В.Вернадського, присвячене 3-річчю створення товариства. 30 жовтня товариству виповнюється 3 роки, як воно працює при школі.

В засіданні товариства взяли участь його учасники, склад президії, та керівники наукових відділів. Зокрема участь в засіданні взяла директор школи Колч Н.В., яка звернулася до учасників з промовою. Надія Володимирівна Колч до того ж є керівником наукового відділу фізики і математики у живій природі, що працює з квітня цього року, і який останнім часом став одним з домінуючих у товаристві.

Першим питанням на порядку денному було розподіл учасників товариства по його науковим відділам. Таких відділів наразі працює чотири: відділ географії та краєзнавства (керівник - Трусевська О.І.), відділ біології та екології (керівник - Хіміченко К.С.), відділ фізики і математики у живій природі (керівник - Колч Н.В.), та відділ хімії (керівник - Дикуша Н.І.).

Учасниками відділу географії та краєзнавства на чолі з вчителем історії та географії Трусевською Оксаною Ігорівною стали: Мороз Тетяна, Волощенко Світлана, Козинець Людмила, Рибна Валентина, Крячок Вікторія, та Крачун Альбіна.

До відділу фізики та математики у живій природі, який очолює Колч Надія Володимирівна - вчитель фізики і математики, увійшли: Козелецька Юлія, Дикуша Олександр, Рибна Марина, Федоренко Денис, Чорновол Михайло та Кришталь Владислав.

Членами відділу біології та екології на чолі з вчителем біології та географії Хіміченко Костянтином Сергійовичем стали: Радіонов Родіон, Мохненко Тамара, Волощенко Іван, Рибна Ніна та Чеканова Маргарита.

Дикуша Ніна Іванівна - наш багаторічний вчитель хімії та біології, і водночас керівник відділу хімії товариства імені Вернадського, до якого увійшли: Дикуша Олексій, Шевчик Вадим, Нещерет Надія, Нещерет Анастасія, Нещерет Людмила та Шевченко Каріна.

По завершенню розгляду даного питання директор школи побажала всім учасникам плідної роботи.

Наступним питанням для розгляду було обговорення організаційних питань, стосовно майбутньої наукової краєзнавчо-географічної експедиції учасників товариства до міст Кам'янець-Подільський та Чернівців, що планується на останні дні жовтня.

Своєю чергою всім учасникам товариства щиро бажаємо творчих наснаг, завзяття та успіхів у примноженні природничо-математичних знань, за для того, аби стати повноцінною людиною із широким спектром знань про навколишній світ.

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi