• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини гімназії
  • Учні Витачівської школи взяли участь у святкових заходах до дня Захисника України

Учні Витачівської школи взяли участь у святкових заходах до дня Захисника України

2016-10-15

/Files/photogallery/769/CAu_MFd9e7o.jpg

/Files/photogallery/769/NuKyrUdt-7A.jpgЗапалення свічок пам'яті на урочистій лінійці в стінах школи В п'ятницю, 14 жовтня Україна вдруге відзначала день Захисника України в якості державного свята, яке в українському суспільстві дуже швидко прижилося, і стало по справжньому народним, але має гіркий присмак, та є символом доблесті і героїзму захисників Батьківщини від ворога.

В день Захисника України на центральній площі Витачева, біля пам'ятного знаку "Витачів - борцям за волю України" відбувся урочистий мітинг та святковий концерт, участь в якому взяли також і учні Витачівської школи. Урочисті заходи розпочалися зі свічкової ходи, яка пройшлася від шкільного порогу до пам'ятника. Перед початком дійства в стінах школи рівно о 18:00 із заходом сонця розпочалася урочиста лінійка учнів та вчителів, на якій до присутніх звернулася директор школи, та було запалено пам'ятні свічі, і розпочато свічкову ходу. Згодом жителі села долучилися до школярів, і запалили свої свічки пам'яті про всіх полеглих за волю і незалежність України.

/Files/photogallery/769/BVtvFyfdbnQ.jpgЗ вітальними словами до всіх присутніх звернулися сільський голова Любов Дем'яненко та директор Витачівської школи Надія Колч.

Неймовірною захоплюючою музичною композицією привітала земляків талановита співачка з Витачева Ала Сергеєва. Згодом до святкового концерту долучилися і школярі Витачівської школи, які зачитали вірші та згадали усіх учасників АТО з Витачева, що пройшли крізь пекло війни на сході України.

Ні холодна погода, ні лютий осінній вітер не згасили палкий вогник любові до рідної землі, і пам'яті за всіма, хто поклав за неї життя, і цей вогник горітиме в наших душах вічно!/Files/photogallery/769/G2-LCLKDtrc.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 145

Коментарi