Святкові заходи до дня вчителя

2016-09-30

/Files/photogallery/769/LBb0W_eM70s.jpg

/Files/photogallery/769/DTgymIKkPdY.jpg Як відомо, вчитель - це професія від Бога, і кожен хто приймає дар навчання дітей, приймає його теж від Бога.

До дня вчителя у Витачівській школі відбулися урочисті заходи, підготовлені представниками учнівського самоврядування школи.

/Files/photogallery/769/aV52ZqxUf2I.jpgЗокрема представники учнівської організації "Джерело" при Витачівській школі провели день самоврядування, під час якого дев'тикласники підготували цікаві уроки для учнів молодших класів, аби вчителі єдиний раз у навчальному році могли відпочити. /Files/photogallery/769/9SML-FHU1Eo.jpg

А на завершення дня самоврядування учні підготували цікавий святковий концерт, аби привітати своїх вчителів зі святом. Із вітальним словом до вчителів звернулася багаторічний директор школи Колч Надія Володимирівна, яка побажала всім своїм колегам творчого натхнення та благополуччя. Також на свято завітала сільський голова Дем'яненко Любов Андріївни, яка теж привітала освітян зі святом. З вітальним словом також звернувся і голова батьківської ради Шевчик І.В. /Files/photogallery/769/HO-0iCcQFeA.jpg

Неймовірно цікавий святковий концерт до дня вчителя, що підготували учні Витачівської школи, залишив по собі лише приємні і теплі враження.

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi