День цивільного захисту до дня рятувальника у Витачівській школі

2016-09-26

/Files/photogallery/769/DbnclTvmuSg.jpg

На минулому тижні Україна відзначила день рятувальника. Вже давно ні для кого не секрет що серед них немає випадкових людей, і що рятувальник - це професія від Бога.

До дня рятувальника у Витачівській школі пройшли дні цивільного захисту населення. Серед учнів молодшого шкільного віку пройшов тематичний конкурс малюнків на тему професії рятувальника та цивільного захисту. Особливо активними були учні 1 та 2 класу. Оригінальністю відзначилися роботи учнів 2 класу: Василенко Валерії, Яковець Поліни, Кононенко Романа та Шульца Владислава. /Files/photogallery/769/uvnHMViAgww.jpg

Серед старшокласників пройшли тематичні заходи, серед - яких перегляд фільму на тему нелегкої професії рятувальника, особливості цивільного захисту на воді та в період надзвичайних ситуацій, в тому числі і заходи безпеки на транспорті, та збереженні власного здоров'я від згубного впливу.

Своєю чергою адміністрація школи та учнівське самоврядування щиро вітають усіх рятувальників з минулим професійним святом та зичать їм спокійних днів та ночей, міцного здоров'я, та витримки на стражі суспільного спокою та благополуччя.

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi