• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини гімназії
  • Відбулося перше в новому навчальному році засідання шкільного природничо-географічного товариства імені В.Вернадського

Відбулося перше в новому навчальному році засідання шкільного природничо-географічного товариства імені В.Вернадського

2016-09-23

/Files/photogallery/732/iDuGEVxgT0c.jpg Фото 2016 р.

В п'ятницю, 23 вересня відбулося перше в новому навчальному році засідання учасників шкільного природничо-географічного товариства імені В.І.Вернадського, якому цієї осені виповниться три роки.

На засіданні товариства було розглянуто ряд важливих питань, зокрема: ознайомлення з річним планом роботи товариства на 2016-2017 н.р.; обрання керівного складу товариства, розгляд питань про прийом нових учасників - учнів 5 класу, та організаційні питання стосовно майбутньої краєзнавчо-географічної експедиції учнів 5-9 класів до Кам'янця-Подільського та Буковини, а також розглянуто питання співпраці шкільного природничо-географічного товариства імені Вернадського із туристично-краєзнавчим гуртком "Стежками рідного краю", що почав функціонувати при Витачівській школі під проводом Обухівського районного центру творчості дітей та юнацтва.

На початку засідання всі учасники виступили за прийом учнів 5 класу до складу товариства. Відтепер родина натуралістів-мандрівників поповнилася одразу п'ятьма новими учасниками. Відтепер наше товариство налічує 23 учасники.

Обрано також керівний склад президії товариства. Головою президії вирішено переобрати на новий навчальний рік учня 9 класу Радіонова Родіона. Заступником голови президії обрано ученицю 9 класу Мохненко Тамару, якій доручено важливі організаційні питання. Посаду секретаря президії товариства учасники доручили новоприбулому членові - Шевченко Каріні з 5 класу, яка набуватиме новий досвід роботи поряд з іншими активними учасниками.

Також було обговорено річний план роботи товариства на 2016-2017 навчальний рік, та обговорено головні заходи, що має провести товариство в І семестрі, зокрема і майбутню краєзнавчо-географічну експедицію до Кам'янця-Подільського таЧернівців.

Важливим моментом для обговорення учасниками товариства стало питання співпраці і взаємодії шкільного природничо-географічного товариства імені В.І.Вернадського з краєзнавчо-туристичним гуртком "Стежками рідного краю", що розпочав свою роботу в нашій школі за сприяння Обухівського районного центру творчості дітей та юнацтва при Обухівській РДА. Учні висловили стрімке бажання стати активними учасниками цього гуртка, і збагатити свій світогляд за допомогою туризму і мандрівок.

Перше в цьому навчальному році засідання товариства показало, що попереду багато важливої роботи, однак разом з тим є величезне бажання в учасників її реалізовувати.

Кiлькiсть переглядiв: 99

Коментарi