• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Методичні об'єднання
/Files/photogallery/792/CYMERA_20180327_180855.jpg Методична робота у Витачівській школі реалізується не лише на базі кількох важливих підрозділів, які займаються специфікою формування освітніх компетентностей. До найголовніших структур школи належать адміністрація навчального закладу, педагогічний колектив, учнівська організація "Джерело" (учнівське самоврядування школи), та шкільне природничо-географічне товариство імені В.І.Вернадського. Та все ж всі ці підрозділи школи діють, черпаючи багаторічний досвід шкільних методичних об'єднань. Саме вони й становлять основу методичного досвіду та знань, на які опирається постійна робота підрозділів школи.
На базі Витачівської школи, станом на 1 вересня 2017 року діяло чотири методичних об'єднань вчителів:
- методичне об'єднання вчителів гуманітарних предметів;
- методичне об'єднання вчителів природничо-математичних предметів;
- методичне об'єднання класних керівників;
- методичне об'єднання вчителів початкових класів.

Методичне об'єднання вчителів гуманітарних предметів

До складу методичного об'єднання входять вчителі: української мови та літератури Герасименко Лідія Миколаївна, вчитель зарубіжної літератури Бухта Тетяна Василівна, вчитель англійської мови Настенко Наталія Володимирівна, вчитель історії та правознавства Трусевська Оксана Ігорівна, вчитель мистецтв Онофрійчук Олександр Сергійович та вчитель фізичної культури Галаган Іван Григорович. Головою методичного об'єднання є Герасименко Лідія Миколаївна. Тема, над якою працює об'єднання вчителів у 2018-2019 навчальному році: "Підвищення результативності вивчення предметів гуманітарного циклу із широким застосуванням творчих здібностей учнів"

Методичне об'єднання вчителів природничо-математичних предметів

Методичне об'єднання вчителів природничо-математичних предметів включає в себе вчителів як природничого, так і математичного спрямування, зокрема: вчитель фізики і математики Колч Надія Володимирівна, вчитель географії Трусевська Оксана Ігорівна, вчитель біології та інформатики Хіміченко Костянтин Сергійович, та вчитель хімії та основ здоров'я Дикуша Ніна Іванівна. Головою методичного об'єднання з вересня 2018 року є Дикуша Ніна Іванівна. З того ж періоду колектив об'єднання працює над темою: " Формування інтересу до природничо-математичних предметів шляхом використання міжпредметних зв'язків та сучасних технологій".
/Files/photogallery/795/IMG_20180831_110910.jpg

Методичне об'єднання класних керівників

Методичне об'єднання класних керівників Витачівської школи включає в себе усіх класних керівників, і його склад час від часу змінюється. Наразі головою об'єднання є Настенко Наталія Володимирівна, вчитель англійської мови, класний керівник 8 класу. Також до складу метоличного об'єднання класних керівників входить Трусевська Оксана Ігорівна (вчитель історії та географії, класний керівник 6 класу), Дикуша Ніна Іванівна (вчитель хімії та біології, класний керівник 7 класу), Бухта Тетяна Василівна, а також директор школи Колч Надія Володимирівна (вчитель фізики і математики). Тема, над якою працює методичне об'єднання протягом поточного навчального року: "Багатство у різноманітності. Формування відчуття поваги та толерантності в учнів старших класів до оточуючих культур та ідей, заради соціального розвитку".

Методичне об'єднання вчителів початкових класів

Методичне об'єднання вчителів початкових класів Витачівської школи об'єднує в себе класоводів 1-4 класів які займаються проблемою розвитку творчих здібностей учнів молодших класів в умовах реформування шкільної освіти. Особливе завдання об'єднання - це набуття нових методів навчання при формування освітніх тенденцій створення НУШ (нової української школи). До методичного об'єднання вчителів початкових класів входять: Лапокниш Галина Зосимівна, Сидоренко Надія Дмитрівна, Нещерет Тетяна Вікторівна, та Дикуша Наталія Миколаївна, яка є головою методичного об'єднання. блемаема над якою працює об'єднання: "Набуття нових освітніх технологій в умовах формування Нової Української школи".
Кiлькiсть переглядiв: 1341

Коментарi